среда, 26. јул 2017.

Morahalom One day at the spa




Banja „Sent Eržebet“ u Morahalomu je počela sa radom 1964. godine. Wellness i spa centar se prostire na površini od 310 m2. Leti je gostima na raspolaganju 21 bazen, a u zimskim mesecima 16 bazena (14 pokrivenih i 2 nepokrivena). Od ponude bazena izdvajamo: lekoviti-wellness bazen, bazen za decu, bazen za skakanje, bazen sa vodenom masažom, bazen za plivanje, bazen sa toboganom, bazen sa talasima, bazen za bebe i termalni bazen za relaksaciju.

 

U sauna svetu izdvajamo: bazen za relaksaciju sa termalnom vodom, knajpova kupka, bunar za led, parno kupatilo, aromaterapijska sauna, infra sauna i blok sauna za naturiste, koji se sastoji od ruske, finske, bio i infra saune u dvorišnom delu.

 

Kao turističko mesto Morahalom razvio se zahvaljujući kompleksu termalnih bazena Eržebet, ukupne površine 15.000 m2, koji osim medicinskih i wellness usluga, pruža veliku mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste.

 

Terapeutski bazeni se pune isključivo lekovitom vodom temperature 39,5°C koja se crpi sa dubine od 660 m. Voda sadrži alkali hloride i jod koji su pogodni za lečenje oboljenja kičme, reume mišića, kao i lečenje ginekoloških problema.

 
 

Gosti banje „Sent Eržebet” mogu da koriste uz doplatu i: osvežavajuću masažu, masažu za detoksikaciju, limfnu masažu sa aromatskim uljima, celulit masažu za oblikovanje tela, masažu stopala, thai masažu, masažu kafom za povratak energije, masažu medom, relaksacionu masažu, vital masažu (vakum masaža gumenim bodljikama).

 
 

Parna kabina visokog sadržaja vlage temperature 35-40 stepeni Celzijusa, koja se preporučuje za cirkulaciju, opuštanje mišića, bronhije i oslobadjanje disajnih puteva.

 

U wellness slanoj sobi raspršene čestice soli lekovito utiču na oboljenja disajnih puteva, kao što su simptomi astme, bronhitisa, alergije i alergijske kijavice.

  

Нема коментара:

Постави коментар